I dag har vi hatt «Skipperngryte» til lunsj på Ole Brum, noe som falt i smak for de fleste av barna! Vi legger derfor ut oppskriften her, så kan de som vil prøve det hjemme:)
Oppskrift på «Skipperngryte»
3-4 personer
Ingredienser:
- Kyllingkjøttdeig
- Tacokrydder (Ta litt mindre vann enn det står på pakken)
- Frossen hakket spinat (halv pose)
- Halv chili (finhakket uten frø)
- 3 hvitløksfedd (finhakket)
- 1 boks creme fraiche
- Fullkornspasta
- Hvitløksbaguetter
Stek kyllingkjøttdeigen, ha oppi tacokrydder og litt vann. La koke, og ha oppi finhakket chili og hvitløk. Ha oppi frossen hakket spinat og la det koke. Ha oppi creme fraiche og rør til det blir passe varmt.
Serveres med kokt fullkornspasta og hvitløksbaguetter