Middagsforslag

I dag har vi hatt «Skipperngryte» til lunsj på Ole Brum, noe som falt i smak for de fleste av barna! Vi legger derfor ut oppskriften her, så kan de som vil prøve det hjemme:)

 

Oppskrift på «Skipperngryte»

3-4 personer

Ingredienser:

  • Kyllingkjøttdeig
  • Tacokrydder (Ta litt mindre vann enn det står på pakken)
  • Frossen hakket spinat (halv pose)
  • Halv chili (finhakket uten frø)
  • 3 hvitløksfedd (finhakket)
  • 1 boks creme fraiche
  • Fullkornspasta
  • Hvitløksbaguetter

Stek kyllingkjøttdeigen, ha oppi tacokrydder og litt vann. La koke, og ha oppi finhakket chili og hvitløk. Ha oppi frossen hakket spinat og la det koke. Ha oppi creme fraiche og rør til det blir passe varmt.

Serveres med kokt fullkornspasta og hvitløksbaguetter

Privacy Preference Center

Nødvendige

Dette er nødvendige cookies som holder styr på dine samtykker.

gdprprivacy_bar,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types]

Statistikk

Dette er cookies som brukes for å analysere bruksmønsteret av hjemmesiden slik at vi kan tilpasse den etter dine behov.

_ga,_gat,_gid
1P_JAR,APISID,CONSENT,HSID,NID,SAPISID,SID,SIDCC,SSID