Logo for Hundremeterskogen Barnehage Gjøvik

Søk plass

Vi har samordnet opptak med resten av de private og kommunale barnehagene i Gjøvik. Fristen for å søke plass er 1 mars!

Søk plass her

Det er to telletidspunkter for tilskudd for private barnehager i Gjøvik kommune fra 1 januar 2021. Den 15 august og den 15 desember. Kommunen teller hvor mange barn vi har på den aktuelle datoen og gir oss tilskudd for de barna vi har plassert fram til neste telletidspunkt.

Som de fleste barnehagene i Gjøvik kommune, både kommunale og private,  så følger vi makspris for barnehageplass, og den vil endres i tråd med det regjeringen til enhver tid fastsetter.

Du kan lese mer om oss i årsplanen vår, eller ta en kikk på bilder og info her på hjemmesiden.  Vi bruker en plattform som heter kidplan der vi deler bilder og informasjon med foreldrene på en trygg og sikker måte. Det vil derfor ligge litt lite bilder på hjemmesiden i forhold til det vi deler til vanlig.

På barnehagefakta.no kan dere se faktaopplysinger om ulike barnehager. Klikk på lenken under for å se resultatene.

http://barnehagefakta.no/

Har du lyst til å komme på besøk for å se barnehagen vår før dere søker, eller etterpå, så er dere hjertelig velkommen til det! Bare å ringe og avtale. Hvis det er noe du/dere lurer på eller trenger hjelp til, så er det også bare å ringe. Vi treffes på tlf: 61 13 22 60.  Velkommen til oss!