Søk plass

Vi har samordnet opptak med resten av de private og kommunale barnehagene i Gjøvik. Fristen for å søke plass ved hovedopptaket er 1 mars! 

Nordbyens barnehager har felles besøksdag i år;  kl 1630-1800 den 14.02.23 Da har dere muligheten til å komme innom barnehagen vår for å se dere om både ute og inne, hilse på noen av de ansatte, og få svar på det dere måtte lurer på ifht vår barnehage. I tillegg så gir vi tilbud om at man kan kontakte oss og avtale besøk også i åpningstiden, da vi har god erfaring med at vi da har mer tid til hver enkelt familie. (se kontaktinformasjon litt lenger ned på siden)

Søk plass her

som sagt over; har du lyst til å komme på besøk for å se barnehagen vår før dere søker, eller etterpå, så er dere hjertelig velkommen til det! Bare å ringe og avtale. Hvis det er noe du/dere lurer på eller trenger hjelp til, så er det også bare å ringe. Vi treffes på tlf: 61 13 22 60.  For å komme direkte til feks Tussi, småbarnsavdelingen, og avtale besøk direkte med dem, så kan dere ringe 90895484.

Velkommen til oss!